1982'den Bugüne
Yolculuğumuz 1982'De Sarıhanlar Et Ürünleri'nin kurulmasıyla başladı. Kurulduğumuzdan yıldan bu yana kaliteli ürün anlayışıyla üretime devam etmekteyiz. Türkiye'nin en büyük sakatat entegre tesisi olma yolunda ki yolculuğumuzda bizlerle birlikte olan bütün paydaşlarımıza teşekkür ederiz.
KALİTELİ ÜRETİM
Sarıhanlar et olarak öncelikli hedefimiz mezbahadan sofranıza kadar uzanan süreçte çeyrek asırlık tecrübemiz, kendi araç filomuz, uzman personel kadromuz ve iş ortaklarımızla birlikte güvenilir, helal sakatat ürünlerini ile sizlerle buluşturmak, güvenilirliğimizi ve karlılığımızı artırarak sektördeki lider ve kalıcı firmalar arasında yer almaktır.
NEDEN BİZ?
Diğer et ürünlerine kıyasla sakatat ürünlerinin üretimi ve depolanması ayrı bir özen ister. Hatta denilebilir ki; her sakatat ürünü için üretim ve muhafaza şartları farklıdır. Örneğin işkembeyi sulu bir ortamda saklamanız, karaciğer kendi kanı içerisinde muhafaza etmeniz, beyinleri basınçtan darbeden korumanız gerekir. Bununla birlikte sakatat ürünleri sıcaklık değişimlerine karşı daha hassastır, uygun sıcaklıkta muhafaza yada nakil edilmediği durumda çabuk bozulmaya meyillidir. Bu noktada sofralarımıza güvenli sakatat ürünleri ulaştırmasında tecrübenin önemi ön plana çıkmaktadır. 1982 yılında sektöre adım atan firmamız nesilden nesilden nesile aktardığı ustalığı, tecrübesini, kalitesini günümüze taşımış, sektördeki yenilikleri yakından takip ederek, geniş ürün yelpazesi ve tedarik zincirinde oluşturduğu devamlılıkla kendi kalite standartlarını oluşturmuştur.